عمرو سلامة يكشف عن شركة إنتاج سينمائي وهمية ويهدد بملاحقة المسؤولين
أثار المخرج عمرو سلامة جدلًا واسعًا عبر مواقع التواصل الاجتماعي، بعد كشفه تفاصيل عن شركة وصفها بـ"شركة النصب الاحترافي"، تتخفى في شكل شركة إنتاج سينمائي.
عمرو سلامة يكشف عن شركة نصب تتخفى وراء اسم شركة إنتاج سينمائي
وأوضح سلامة أن العشرات من الضحايا تواصلوا معه بعد حديثه عنها، بينهم فنانين ومنتجين وموزعين، مؤكدًا أن هناك قضايا مرفوعة وأحكامًا صدرت ضد القائمين على الشركة، مشيرًا إلى أن الإجراءات القانونية مستمرة.
وكتب عمرو سلامة من خلال حسابه الرسمي عبر موقع التواصل الاجتماعي فيسبوك، قال: استكمالا لقصة شركة النصب الاحترافي المتخفية في شكل شركة انتاج سينمائي، من امبارح اتخضيت من كمية تليفونات والرسايل من ناس منصوب عليها، منهم اللي رافع قضايا ومنهم اللي خد عليهم أحكام ومنهم اللي اتشجع ولسة هيرفع، والضحايا فيهم من عاملين غلابة لفنانين ومنتجين وشركاء وموزعين، لأ ومصريين وعرب! الموضوع طلع حزين ويخوف وأكبر بكثير من ما كنت فاكر.
أضاف: مستغرب ازاي كعاملين مابنحذرش بعض قبل ما الناس تقع في الأفخاخ ديه وتضيع حقوقها وتعبها وسنين من عمرها؟؟؟ ويشوهوا سمعة الصناعة ويتاخد بذنبهم الناس والشركات المحترمة اللي فيها؟؟؟ وسط علامات استفهام كثيرة ازاي شركة زي ديه مكملة ومتسابة وسطنا وليه؟؟؟.
تابع: بيتاخد إجراءات، ونتايجها هتعلن، دا انتم ليلتكم سودة.





