أمين واصف: أول مليون جنيه تحققت عند عمر 30 سنة من طلب كبير لشركة
قال أمين واصف، نجل عاطف واصف رئيس مجلس إدارة شركة واصف للفضيات، إنّ تطوير منتجات شركة واصف للفضيات لا يقتصر على التوسع في الفروع فقط، بل يشمل الابتكار في التصميم والتواصل مع شريحة جديدة من العملاء.
وأضاف في لقاء مع الإعلامية لميس الحديدي مقدمة برنامج "رحلة المليار"، عبر قناة "النهار": "بتوسع وبضيف، الاتنين مش بيعارضوا بعض، بضيف إن أنا بعمل ديزاينز جديدة، بعمل منتج لاين جديد، بنعمل نوع زباين جديدة مكنتش موجودة عندنا، وبنتوسع في فروع تانية، فالموضوعين ماشيين مع بعض".
وأشار أمين إلى أن صناعة الفضة تواجه تحديات عدة، أبرزها تقلب أسعار الخامات وصعوبة الحفاظ على جودة المنتجات اليدوية: "الفترة دي الخامات نفسها بتطلع وبتنزل وبتطلع وبتنزل، فده بيخلي الناس مش عارفة ده أحسن وقت تشتري فيه إمتى.. برضه شغل الهاند ميد، الصنايعية ممكن مرة تعملها كويس مرة مش كويس قوي، فلازم كواليتي كنترول كتير ولازم نقعد نجرب كتير".
وكشف أمين عن بداياته المالية، حيث حقق أول مليون جنيه عند عمر 30 سنة من خلال طلب كبير لشركة، مؤكدًا أن الابتكار لا يلغي التراث، بل يكمّله ويضيف له بعدًا عصريًا، ليجمع بين الحرفية التقليدية والتقنيات الحديثة في تقديم منتجات تتماشى مع العصر الرقمي ومتطلبات السوق.


