محمد إمام يوجه رسالة لجمهوره احتفالًا بالعام الجديد 2026 | تفاصيل
وجّه الفنان محمد إمام رسالة لجمهوره مليئة تهنئة مليئة بالتفاؤل ، احتفالًا بقدوم العام الجديد 2026،وذلك من خلال حسابه الرسمي "فيس بوك".
وكتب إمام " كل سنة و انتوا حلويين جميعاً سنة جميلة لطيفة على الكل و يا رب خير أن شاء الله ".
وأضاف"استنوا الكينج في رمضان بإذن الله و في مفاجأة جامدة في العيد ‼ربنا يقدرني و اعملكم حاجات حلوة تسعدكم دايماً ..بحبكم كتييييير جداً ".
في سياق آخر علق الفنان محمد إمام على بعض الأحاديث المتداولة على مواقع التواصل الاجتماعي بأنه كان قد وجه رسالة لشخص بعينه من حديث سابق له حول كون والده الفنان عادل إمام هو الأعلى أجرا في الوطن العربي.
وكتب محمد إمام في منشور عبر صفحته الرسمية على فيس بوك: أنا مش عارف ليه في ناس فهمت إن أنا نزلت بوست لشخص محدد..أنا عامله ليهم كلهم.. ونتكلم جد شوية.. أنا عمري لا حطيت حد ولا هحط حد في دماغي وده اللي اتعلمته من أبويا ربنا يخليه لينا.
وتابع: إني أكون ابن أكبر نجم في التاريخ ووصلت للي أنا فيه دلوقتي ده ماكنش سهل أبدًا وبحمد ربنا عليه كل يوم.. وده كان بفضل حبكم ودعمكم ليا بعد فضل ربنا سبحانه وتعالى.. يعني أنا أصلًا فيا اللي مكفيني.
واختتم حديثه قائلا: وحقيقي بتمنى الخير للجميع.. المنافسة دي بتخلينا نطلع أحسن ما فينا وكل ده في صالح الجمهور العظيم اللي زيكم.. بشكر كل اللي بيحبني.. أنا بحبكم أكتر بكتير وانتوا أهم حاجه في حياتي بعد عيالي.. الحمد لله.
إقرأ ايضا:
"لقاء الفرسان".. موعد وأسعار تذاكر حفل ويجز ومحمد منير في دبي | تفاصيل
أمينة خليل ضيفة برنامج "عندك وقت مع عبلة" على MBCمصر.. تعرف على الموعد
"استمتعت بكل لحظة".. إليسا تشيد بفيلم "الست" بطولة مني زكي (صورة)




